Handla om

Stärkande hår uträtning

Handla om

Stärkande hår uträtning

Indian oil HÅR UTRÄTNING. VÅR UNIKHET.

Indian oil tillverkas av en av ledarna inom hårhälsoeknik. Företaget växte fram ur samarbetet mellan ledande gromning och estetik proffs och avancerade internationella forsknings laboratorier som engagerar sig i utvecklingen av biokemiska och  kosmetiska dermatologer.  

40 år av kunskap, expertis och avancerad teknik ger det nya evangeliet till fältet. En vinnande kombination av två registrerade patent gör indian oil produkter till nästa produkt på fältet av hår restaurering! De enda produkterna på marknaden som föryngrar håret från dess första användning! 

 

Produkterna innehåller de revolutionära elementen:

”Ceramid A2” + ”Keravis” är patenterat och har bevisade resultat. 

2 REGISTRERADE PATENT. DEN ENDA PRODUKTEN.

Ceramide A2. Den aktiva ingrediensen i den strukturella föryngringen av håret.

 


Innehåller en kemisk analog av Ceramid 2, en naturlig molekyl som hittades i håret. 

 Tillhandahåller strukturell förstärkning.

Skyddar håret från skador. 

Ökar volymen, glansen och återhämtningen.

Stärker hårets cellmembran komplex. (CMC).

Återställer “cementen” mellan cellerna för att stärka och skydda håret.


Keravis Patent registered to triple the strength of the hair.

Makes it easy to comb.

The unique chemical composition of the product allows it to penetrate into the hair cortex, building strength from within, while providing film-forming effects to reinforce, lubricate, and protect the surface of the hair. These properties strengthen the hair and reduce the degree of damage the hair sustains from chemical treatments, environmental stresses, or styling practices.

The product strengthens and significantly reduces hair loss (based on a comparative study to  Di-Panthenol.)

The product significantly increases the elasticity of the hair, thus prevents its breakage.

Advantages of Restorative Indian Hair Straightening:

Återställer slitna toppar

Ger mjukhet till håret

Minskar oönskad volym

Gör hår slätt och glänsande

Rätar omedelbart alla hårtyper

Gör håret lätt att kamma och styla

Ger håret ett naturligt och flödande utseende

Ändrar omedelbart strukturen för alla hårtyper

INCA-INCHI OLJA. Plukenetia volubilis.

Den Inca Inchi-( Plukenetia volubilis) frukten växer naturligt runt Amazonfloden i Peru.Frukten har unika och vackra egenskaper. Smöret som produceras från denna frukt innehåller unika egenskaper och har förts vidare från generation till generation bland stammarna i regionen som använde den för att upprätthålla stark,friskt hår, fullt av lyster och glamour, vilket inte påverkas av miljön. Frukten är speciellt rik på omega syror, ger utmärkt näring för slät och mjukt hår. Hemligheten med frukten var inte känd för västvärlden på många år.

Dess utmärkta förmåga är att ge naturlig flexibilitet, mjukhet,och glans,att snabbt absorberas i hårfollikel, för att återställa och skydda håret, hårbotten och hud, samtidigt upprätthålla sällsynta delikatess och mjukhet i håret tillsammans med hälsa och motståndskraft mot miljöskador, är fortfarande djupt i de avlägsna Amazonas skogar Nu, indian oil utvecklings- och forskningsavdelning är användning av den företagets exklusiva och unika Inca Inchi-formel, för den nya linje av innovativa hårprodukter som kombinerar hälsa och kraft med styrka, skönhet och glans. Inca Inchi-frukten är rik på omega-3, omega-6 och,vitamin E som förnyar och förstärker håret naturligt från den första appliceringen, och dess dygder är kända i Indien för friska, lysande och robusta hår …